DO MORE THEN JUST EXIST

Du lovade att alltid finnas vid min sida. Du har lovat att aldrig göra mig illa igen. Löften är lättare att säga än att hålla. Men vi är för äkta, för bra, för passande, för mycket av allting bra att det spelar ingen roll längre. Det kommer alltid att vara vi på ett eller annat sätt. 
 
Jag kan lova dig en sak som jag alltid kommer hålla, oavsett vem som kommer in i ditt liv, kommer jag att älska dig mer än någon av dom. 

IT'S A BAD DAY NOT A BAD LIFE

Man kan inte fuska med livet och man kan inte rå för vad det är som händer i hjärtat. Det är inte så att man väljer vem man blir kär i eller vem man ska falla för. Det bara händer och som alla vet har det hänt mig. Jag är så förälskad i killen som har mitt hjärta att jag kan inte beskriva det. Hur det känns när hela min mage vänder sig när jag ser honom, hur ont jag får i mina kinder för det enda jag gör när jag är med honom är att skratta, hur hårt mitt hjärta slår i hans närhet, hur bra han får mig att må. Det finns inte ord. Men som jag har sagt förut. Att förklara för någon varför man älskar just den personen är att förklara hur vatten smakar. Man vet men det går inte att förklara. 

LUCKIEST GIRL

Jag hade aldrig förväntat mig att jag skulle bli så dragen till dig. Det var aldrig meningen att jag skulle bli kär, men du gjorde det så himla lätt. Och nu spelar det inte längre någon roll vad jag gör, för du är alltid där. När jag lyssnar på någon låt, hittar jag alltid bitar av dig. Varje gång jag hör ditt namn, då ler jag. Ett förhållande är mellan två personer och inte hela världen. Ett förhållande behöver inte vara perfekt, bara det är äkta. Vi är äkta. 

OPEN YOUR EYES

När kroppen bara skriker efter hjälp för att den inte orkar mer. Den känslan kände jag inatt, och det var den värsta känslan jag känt i hela mitt liv. Den gav bara upp. Jag har svårt att förstå att det kan hända, den som alltid ska fungera. Ta hand om er. 

MAKES ME FEEL LIKE I CAN'T LIVE WITHOUT YOU

Det är egentligen helt sjukt hur en person som en gång bara var en främling kan komma och betyda hela världen för dig? Han gör det för mig nu. Oavsett vad alla säger och vad alla tycker att jag ska välja, så är det fortfarande mitt hjärta. Han gjorde så jävla fel, men han gjorde så jävla rätt när han kom och jag hittade honom. Han är hela min värld och jag älskar den där människan så jag får ont ibland. 

RSS 2.0