När många rader blir sanningen.

 Livet kommer att ge dig precis så mycket som du ger det , så ge alltid hela ditt hjärta i allt som du gör. För man kan inte fuska med livet, och man kan heller inte rå för vad det är som händer inuti hjärtat. Att förklara för någon varför man älskar just den personen är som att förklara hur vatten smakar. Man vet, men det är helt omöjligt.
 
Jag kommer, oavsett vad, alltid föredra dina brister framför någon annan kille för jag har aldrig varit med om att någon rubbar hela min existens på det sättet som du gör. När jag försöker förklara för någon hur ont det gör att vi inte är vi och att den värsta dagen inte var när du gick. Utan den värsta dagen efter att du gick är dem dagarna då jag tänkte på hur ont det faktiskt gjorde den dagen som du sa att du inte kände lika mycket för mig som jag för dig. Dem är fortfarande lika outhärdliga. 
 
Det spelar ingen roll hur många cigaretter jag rökte eller fortfarande röker när det känns som värst. För beslutet om hur vi skulle gå vidare var aldrig upp till mig. Du hade redan bestämt. 

DEN EVIGA SMÄRTAN

Du hör av dig. Vill ses. Allt som om det skulle vara kul, som ett skämt. För mig har ingenting med dig varit på låtsas, för mig har ingenting med dig varit på skoj. För mig har allt varit på riktigt och med riktiga känslor inblandade. Du vill ses och säga hej, men jag orkar inte gå sönder igen, så förlåt, men den smärtan besparar jag mig själv på. 

RSS 2.0