ALLT VÄNDER OM IGEN

Jag är så rädd, jag är så rädd för att ingenting veta. Att inte veta om allt verkligen är värt de. Inte veta om man ska ge upp eller om ska fortsätta att kämpa, att kriga för de. Att inte veta varför du gör saker, att inte veta syftet med de hela. Att inte veta har alltid gjort oss illa, för man vet inte vad man ska göra och man inte varför man gör de. Jag vet bara att jag vill att han ska bli min, min på riktigt. 

AWAKE MY SOUL

Jag är så trött på att allt går åt fel håll. Inget blir riktigt vad jag tänkt mig och jag går ständigt runt och försöker klura ut vem de är som gett mig sin karma. Jag tror inte jag orkar mer skit nu. 

I REMEMBER THE TRUTH

Alla säger att kärlek gör ont. Kärlek gör inte alls ont, de är allt där imellan som gör ont. Ensamhet gör ont, avvisande gör ont. Att förlora någon gör ont. Avundsjuka gör ont. Alla blandar ihop de här med kärlek men i verkligheten så är kärleken de enda i hela denna värld som bedövar smärta och får någon annan att känna sig speciell igen. Kärlek är det enda här i världen som faktiskt inte gör ont. 

RSS 2.0