THE LUCKY ONES

Jag tror att i början föll jag för dig för att du kunde älska mig när jag inte kunde älska mig själv. Idag älskar jag dig mer än mig själv nästan. Det kommer komma dussins med folk som kommer få dig att tappa andan men dom som får dig att fortsätta andas är dom man ska behålla. Fan vad jag aldrig vill sluta andas älskling. 
 
 
Det är sjukt för jag vet inte ens när du blev så viktig för mig. Det är lite som att kolla på en snöstorm, du ser flingorna falla men man förstår inte riktigt att det landar och stannar kvar. Sen helt plötligt är hela trädgården vit. Alla dessa små flingorna har fallit på plats och stannat kvar. Du är min snöstorm. 

I DON'T KNOW WHAT I NEED

Vi har en kärlek som får mig att skaka på kvällarna i sängen, livrädd för att han ska gå iväg, försvinna, den här gången (igen) för miljonte gången. Undrar i en ständig kamp med mig själv, om det är mitt fel, om det här är vad jag förtjänar? Det är som himmel och helvete på samma gång. Jag skulle ha följt honom till helvetet om han bad mig, och med allt han fått mig att gå igenom, kanske jag redan har gjort det.

SO I CAN CLEAR MY SOUL

Över-tänkande förstör dig. Förstör situationen och vrider på saker och ting. Gör dig orolig och gör allting mycket värre än vad det faktiskt är. Men ibland gör du det så svårt för oss båda. I slutändan så accepterar vi det liv, den kärleken, det jobbet och den ersättningen vi tror att vi förtjänar.

 

Antingen är det du eller så är det jag som förtjänar mer. Men jag vet att jag inte vill ha någonting annat än oss. Så snälla försök mer, för jag lovar att jag är värd det. Håll ut, stå ut med mig för jag behöver verkligen dig. Jag älskar ju fan dig. 


RSS 2.0